Over Happiebox

Het concept


Happietaria Groningen is dit jaar geopend van 19 november tot en met 17 december. Normaal gesproken zijn wij natuurlijk geopend als restaurant, maar helaas is dat dit jaar niet mogelijk wegens de huidige coronamaatregelen. Echter, niet getreurd, want Happietaria Groningen is dit jaar met iets nieuws gekomen: de Happiebox. De Happiebox is een verspakket met daarin alle ingrediënten en kruiden die nodig zijn om een gerecht van onze menukaart thuis te maken. Op deze manier kunnen wij tijdens deze corona-crisis toch nog de Happie-ervaring aan zoveel mogelijk mensen geven, en alsnog geld ophalen voor ons project.  Dit jaar zetten wij ons in voor zelfhulpgroepen in Ethiopië en Zuid-Soedan, waardoor mensen zelfstandig en op een waardige manier op kunnen staan uit armoede (meer informatie staat op onze website: www.happietaria.nl/happietaria-groningen). Behalve de ingrediënten zal de box ook nog gevuld zijn met een hoop andere dingen zoals: een verrassingsdessert, Happie-sticker, promotiemateriaal en een instructieflyer voor het koken van het gerecht. Deze instructieflyer bevat ook een link naar een filmpje om het gerecht samen met onze keukenmanager te koken! 

Naast de Happieboxen verkopen wij ook nog opwarmmaaltijden. Dit zijn maaltijden die al voor u bereid zijn in onze keuken, en vervolgens ingepakt. Hierdoor hoeft u deze maaltijden alleen nog maar op te warmen. Ideaal als u een keer geen tijd heeft, of simpelweg geen zin om te koken. De opwarmmaaltijden zullen (alleen in Groningen stad) geleverd worden in een papieren tasje, en bevat qua overige inhoud hetzelfde als de Happiebox.

Binnen Groningen Stad wordt alles gratis bij u thuisbezorgd!

Let op: buiten Groningen stad kunnen wij geen gekoelde producten leveren. Hierdoor zijn alleen de vegetarische boxen beschikbaar buiten Groningen Stad. Dranken kunnen wij niet per post versturen en zijn daarom ook alleen beschikbaar voor bestellingen in Groningen Stad.

Voor bestellingen op dezelfde dag binnen Groningen Stad, bel of Whatsapp naar: 06 53475044.

Schuif thuis aan, voor een beter bestaan!

Happieboxen


Opwarmmaaltijden


Dranken


Doneer


Dit jaar hebben we gekozen om ons in te zetten tegen armoede in Ethiopië en Zuid-Soedan, door middel van het ondersteunen van zelfhulpgroepen die mensen de kans geven om zelfstandig op te staan uit armoede. Voor meer informatie over over dit project kunt u onze sociale media of www.happietaria.nl/happietaria-groningen raadplegen.